Bouwgrond voor € 300.000

Pannensman 10, 3530 Houthalen-Helchteren
Ref: spir392
1395m2 grondopp.

Omschrijving

BOUWGROND TE HELCHTEREN

Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Wij bieden u een unieke kans om eigenaar te worden van een stuk grond van 13 are 95 ca in het rustige en gezellige Helchteren. Deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden en is ideaal gelegen voor wie op zoek is naar een rustige, groene omgeving zonder in te boeten aan bereikbaarheid.

Kenmerken:

Grootte: De bouwgrond heeft een oppervlakte van maar liefst 13 are 95 ca, wat u de ruimte geeft om uw droomhuis te realiseren en eventueel zelfs te verkavelen in verschillende loten voor investeringsmogelijkheden.

Rustige Ligging: Geniet van de rust en de sereniteit van Helchteren. Deze locatie biedt u de perfecte ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl alle nodige voorzieningen binnen handbereik liggen.

Centrale Ligging: Deze bouwgrond ligt niet ver van het centrum van Helchteren, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot winkels, restaurants en andere voorzieningen. Ook scholen bevinden zich in de nabije omgeving, wat het ideaal maakt voor gezinnen.

Goede Bereikbaarheid: Voor wie regelmatig de weg op moet, is er goed nieuws. Deze bouwgrond is slechts 5 minuten verwijderd van de autosnelweg, wat betekent dat u snel en eenvoudig naar andere steden en regio's kunt reizen.

Dit is uw kans om uw droomhuis te realiseren op een fantastische locatie in Helchteren. Aarzel niet, want bouwgrond van deze kwaliteit is zeldzaam. Grijp deze kans en maak uw dromen waar in Helchteren!

Voor meer info of een bezichtiging bel 011 52 66 73.
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
G-score Onbekend
P-score A
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Prijs € 300.000,00
Vrij op bij akte na betaling
Bebouwing open
Grond oppervlakte 1395 m²
Kadastraleafdeling 4AFD/HELC
Kadastralesectie D
Perceelnummer 344/D
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt