Bungalow voor € 105.000

, 30001 Murcia
Ref: spir40
3 slaapkamers
2 badkamers
121m2 woonopp.
Bouwjaar: 2019

Omschrijving

BUNGALOW IN PILAR DE LA HORADADA VANAF 105.000€

Hoogwaardig design bungalowpark vlakbij het strand, afgeleverd met een versterkte betonconstructie. De buitenmuren bestaan uit dubbele keramische scheidingswanden en akoestische isolatiepanelen. Terwijl de binnenmuren gemaakt zijn uit keramische bakstenen. Aangenaam, veilig en rustig wonen in dit kwalitatieve bungalowresort. U kan kiezen uit verschillende configuraties: van één tot drie slaapkamers, één of twee badkamers en de keuze uit een bescheiden tot zeer ruim terras. Alle bungalows zijn luxueus uitgerust en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn, net zoals alle andere elementen binnen dit project, zeer goed voorzien. Er zijn twee ruime gemeenschappelijke zwembaden, een speeltuin en verschillende grote tuinen waarin het heerlijk vertoeven is.

De ligging van dit bungalowpark is uitstekend. Zowat alles is op wandelafstand, van winkels en restaurants tot de bioscoop en de jachthaven. Het strand is slechts 1200 meter verwijderd van het resort, waardoor u in een mum van tijd kan genieten van de zee.
Recente bestemming Niet ingegeven
Prijs € 105.000,00
Vrij op bij oplevering
Bouwjaar 2019
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 121 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt